LATEST WORKS


Zwanger zijn is een bijzonder wonder! Er groeit een klein mensje in je buik met al zijn of haar unieke eigenschapjes. Zwangerschap is een fase die vrouwen maar een paar keer in hun leven meemaken. En sommige vrouwen maken het maar één keer mee. Des te meer reden dus om deze fantastische periode vast te leggen op een hele leuke manier. Bijvoorbeeld met een bellypaint.

Een bellypaint kan gegeven worden als kraamcadeau, als uniek, persoonlijk cadeau bij een babyshower, of een leuke manier om jezelf te verwennen tijdens deze bijzondere tijd.
(Voor meer informatie: zie tekst onderaan de pagina.)

Gallery with ID 8 doesn't exist.

De beste tijd om een bellypaint te laten beschilderen is rond de 34 weken. Dan is de vorm van de buik het mooist. De buik staat in deze periode namelijk mooi ‘fier’ vooruit.
Het beschilderen van een bellypaint duurt tussen 1 uur en 3 uur, afhankelijk van het ontwerp. Na afloop worden er foto’s gemaakt met een spiegelreflexcamera.

Voor het beschilderen van een bellypaint gebruiken we alleen hoogwaardige schmink. We gebruiken de merken Grimas, Superstar en Kryolan. Grimas schmink is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kindergezichtjes. En daarom ook zeer geschikt voor een bellypaint. Sommige merken en/of kleuren bevatten meer pigment dan andere en trekken daardoor dieper in de huid. Deze kleuren kunnen met zeep of billendoekjes worden afgehaald.

Hygiene is zeer belangrijk. Sponsjes worden daarom op 60 graden gewassen en penselen worden voor en na iedere schminkopdracht gereinigd met speciale zeep.

Kosten:
Het beschilderen van een bellypaint kost 75,- euro incl. foto.
Reiskosten binnen Amsterdam bedragen 7,50 euro.

Wil je reserveren? Heb je een vraag die je niet op de website kan vinden?
Neem dan even contact met me op en ik informeer je graag verder.

Met vriendelijke groet,

Grada Snijder